1.Gün

İstanbul Sabiha Gökçen Dış Hatlar gidiş terminali Anadolujet Hava Yolları kontuarı önünde siz değerli misafirlerimiz ile saat 18:30’da buluşmamız var. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Anadolujet Hava Yolları TK 7774 sayılı tarifeli seferi ile saat 21:10’da Sharjah’a uçuşumuz başlıyor.

2.Gün

Dubai yerel saati ile 02:35 iniyoruz. Bagaj işlemlerimizin ardından bizleri bekleyen otobüsümüz ile serbest kahvaltı için hareket ediyoruz. Kahvaltımızın ardından Dubai şehir turumuza başlıyoruz. Abra adı verilen teknelere binerek başladığımız bu turumuzda göreceğimiz yerler arasında Dubai’nin yeni gözdesi Dubai Marina, Dubai ticaretinin en eski bölgesi olan Deira (eski şehir), Mistik havasıyla Old Souk ve Gold Souk çarşılarını göreceğiz. Ardından Dubai’nin ikonu olarak kabul edilen Dünya’nın ilk 7 yıldızlı oteli olan Burj El Arab önünde vereceğimiz fotoğraf molasından sonra Madonna, Beckham ailesi ve birçok ünlünün villasının bulunduğu ayrıca önemli otellere ev sahipliği yapan Palmiye adası gezimizi yapacağız. Vereceğimiz serbest zaman ve fotoğraf molasının ardından otobüsümüz ile panoramik olarak şehri gezmeye devam edeceğiz. Emirates Towers, Sheikh Palace, birçok farklı mimariye sahip gökdelenleri görebileceğimiz Gökdelenler Caddesi göreceğimiz yerler arasındadır. Şehir Turumuzun bitiminde otellere yerleşme ve serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ile Ekstra Akşam yemekli Dhow Cruise Turu (80 USD). Dubai’nin geleneksel ahşap tekneleri ile Dubai’nin ilk kurulduğu körfezde, Deira ve Bur Dubai kıyılarında tüm körfezi kapsayacak şekilde seyahat ederken keyifli bir akşam yemeği eşliğinde turumuzu gerçekleştiriyoruz. Dubai’nin geleneksel ve modern yüzünü keşfedeceğimiz bu turumuzda Dünya mutfağından lezzetler sunan akşam yemeği ikram edilecektir. Turumuzun ardından otelimize transfer oluyoruz ve geceleme otelimizde olacaktır.

Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık Büfe veya Set Menü Olarak Alınacaktır. (Dahil)
Öğle Yemeği: Belirlenen Restoranda veya Serbest Olarak Alınacaktır. (Ekstra)
Akşam Yemeği: Belirlenen Restoranda veya Serbest Olarak Alınacaktır. (Ekstra)
Konaklama: 3* ve 4*-5* Oteller

3.Gün

Sabah kahvaltımızın ardından tüm gün serbest zaman veriyoruz. Dileyen misafirlerimiz için Ekstra JBR Walk ve Palm Point-E Turu (60 USD). Muhteşem kumu, masmavi rengiyle Dubai’nin en ünlü plajları’ndan biri olan JBR Walk’ ta dilerseniz güneşlenebilir, Palmiye ağaçları altında içeceklerinizi yudumlayabilir ya da anlarınızı ölümsüzleştirmek için fotoğraflar çekebilirsiniz. Turumuzun ardından Palm Adasının en ucunda bulunan Palm Point-E doğru hareket. Point-E bölgesinde Palm adasında yüzme ve fotoğraf için serbest zamanın ardından otelimize dönüş. Dileyen misafirlerimiz için Ekstra Akşam Yemekli Çöl Safari Turu (85 USD).  Otelimizden Lüks 4x4 araçlar ile alınarak başlayacak olan turumuzda, kum tepeleri üzerinde giden aracınız ile keyifli anlar yaşayabilir, çölde güneşin batışını izleyebilirsiniz. Yapacağımız çöl safarinin ardından akşam yemeği eşliğinde birçok sahne gösterileri izleyeceğimiz mekâna geçiyoruz. Turumuzun ardından otelimize transfer oluyoruz ve geceleme otelimizde olacaktır.

Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık Büfe veya Set Menü Olarak Alınacaktır. (Dahil)
Öğle Yemeği: Belirlenen Restoranda veya Serbest Olarak Alınacaktır. (Ekstra)
Akşam Yemeği: Belirlenen Restoranda veya Serbest Olarak Alınacaktır. (Ekstra)
Konaklama: 3* ve 4*-5* Oteller

4.Gün

Sabah kahvaltısının ardından dileyen misafirlerimiz ile Ekstra düzenlenecek Öğle Yemekli Abu Dhabi & Sheikh Zayed Camii & Yas Adası & Ferrari World turuna katılabilirler. (90 USD) Turumuza dünyanın en büyük 4.camisi olan Beyaz mermerler ile döşenmiş Şeyh Zaid camisi ile başlıyoruz. Cami ziyaretimizin ardından, Abu Dhabi panoramik şehir turumuzla devam ediyoruz. Ethiad kuleleri, dünyanın en pahalı oteli Emirates Palace, eski çöl yaşantısının anlatıldığı Heritage Village müzesi görülecek yerler arasında. Daha sonra öğle yemeğimizi alacağımız restoranımıza geçiyoruz. Yemeğimizin ardından dünyaca ünlü Ferrari World bölgesinde fotoğraf molası vermemizin ardından Dubai’ye geri dönüyoruz. Dileyen Misafirlerimiz ile Ekstra Madinat Jumeirah, Souk Madinat, Burj Khalifa, Dubai Mall Alışveriş Merkezi ve Fountain Show Turu (50 USD) gerçekleşecektir (Burj Khalifa Giriş Ücreti Dahil Değildir). Bu turumuz da ilk gezimiz Madinat Jumeirah olacaktır. 400 dönüm üzerine kurulmuş bu tatil köyü; 2 km uzunluğundaki kumsal boyunca, içerisinde 5 yıldızlı hoteller, 29 adet yazlık villa, 40 restoran ve büyük bir çarşı bulundurmaktadır. Venedik şehrini çağrıştıran bu geleneksel çarşı bölgenin eski mimari özellikleri taşıdığı ve belki de hediyelik eşya konusunda çok çeşit sunduğu için hoşunuza gidecektir. İkinci durağımız Dünya’nın en büyük mimarisi olan Burj Khalifa. 828 metre uzunluğuyla dünyanın en yüksek binası unvanına sahip Burj Khalifa (Burç Halife), adını Halife bin Zayid'den almış ve 160'dan fazla kata sahiptir. Turumuzda sonraki durağımız ise dünyanın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olarak bilinen 1200 dükkân kapasiteli Dubai Mall ziyaretimiz olacak. Burada her türlü elektronik mağazası, hediyelik nispeten ekonomik eşyalar ve işlenmiş kaliteli hurma gibi yerel ürünleri satın alabilirsiniz Dubai Mall gezimiz sırasında dilediğiniz an Fountain su, ses ve ışık gösterisine katılabilirsiniz. Belirlenen saatte transfer oluyoruz ve geceleme otelimizde olacaktır.

Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık Büfe veya Set Menü Olarak Alınacaktır. (Dahil)
Öğle Yemeği: Belirlenen Restoranda veya Serbest Olarak Alınacaktır. (Ekstra)
Akşam Yemeği: Belirlenen Restoranda veya Serbest Olarak Alınacaktır. (Ekstra)
Konaklama: 3* ve 4*-5* Oteller

5.Gün:

Sabah kahvaltısı ve odaların boşaltılmasının ardından dileyen misafirlerimiz ile Ekstra Dubai EnleriDubai Frame & Miracle Garden & Dragon Mart Turu (70 USD). Turumuza 150 metre boyu, 100 metre genişliğiyle Dünya’nın en büyük çerçevesi olarak bilinen Dubai Frame binasını ziyaret ediyoruz. 2 farklı açıdan Modern Dubai ve Eski Dubai’yi çerçeveleyen bu ikonik tasarımı gördükten sonra, 250 milyon bitki ve 50 milyon çiçeği bünyesinde bulunduran Dünya’nın en büyük çiçek bahçesini ziyaret ediyoruz. Harika fotoğraflar çekebilmeniz için serbest zaman. Ardından birçok elektronik ürün ve hediyelik eşyaları alabileceğiniz Dragon Mart alışveriş merkezine geçiyoruz. Belirtilen saate kadar serbest zaman. Dilerseniz elektronik eşyalar alabilir, ünlü markaların outletlerini gezebilirsiniz. 

Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık Büfe veya Set Menü Olarak Alınacaktır. (Dahil)
Öğle Yemeği: Belirlenen Restoranda veya Serbest Olarak Alınacaktır. (Ekstra)
Akşam Yemeği: Belirlenen Restoranda veya Serbest Olarak Alınacaktır. (Ekstra)
Konaklama: 3* ve 4*-5* Oteller

6.Gün:

Serbest Zamanın ardından hava limanına transfer oluyoruz. Bagaj ve check-in işlemlerinin tamamlanmasının ardından Anadolujet Hava Yolları’nın TK 7775 sayılı tarifeli seferi 05:20 ile İstanbul'a hareket ediyoruz. Yerel saat ile 09:00’de İstanbul'a varış ve turumuzun sonu oluyor.

Bir sonraki turlarımızda görüşmek dileğiyle…

Ekstra Turlar:

                                               Mini Ekstra Tur Paketi: 245 Usd yerine 220 USD!!!

Akşam Yemekli Çöl Safari Turu (85 USD) + Öğle Yemekli Abu Dhabi & Sheikh Zayed Camii & Yas Adası & Ferrari World (90 USD) + Dubai Enleri Dubai Frame & Miracle Garden & Dragon Mart Turu (70 USD)

Maxi Ekstra Tur Paketi: 435 Usd yerine 390 USD!!!

Akşam yemekli Dhow Cruise Turu (80 USD) + JBR Walk ve Palm Point-E Turu (60 USD) + Akşam Yemekli Çöl Safari Turu (85 USD) + Öğle Yemekli Abu Dhabi & Sheikh Zayed Camii & Yas Adası & Ferrari World (90 USD) + Madinat Jumeirah, Souk Madinat, Burj Khalifa, Dubai Mall Alışveriş Merkezi ve Fountain Show Turu (50 USD) +  Dubai Enleri Dubai Frame & Miracle Garden & Dragon Mart Turu (70 USD)

  • Tek Kişi Konaklama Farkını Online Rezervasyon Menüsünden İnceleyebilirsiniz.
  • Çocuk İndirimi sadece 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile 1 çocuk için geçerlidir.
  • Birden Fazla Çocuğa sahip olan ailelerimiz mutlaka satış temsilcilerimiz ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.
  • Tur programında rehber gezi noktaları aynı kalmak şartıyla değişiklik yapma hakkına sahiptir.
  • Araç İçerisindeki Koltuk Düzeni Esen Tour Operasyonu Tarafından Ayarlanmaktadır.
  • Özel koltuk seçimi yapılamamaktadır.
  • Koltuk yerleşimi konusundaki itiraz durumunda, ödeme iadesi mümkün değildir. Araçlarımızın tüm koltukları aynı standartlardadır.
  • Otel Konaklamalarında 3 Kişilik odalarda 3. misafirimiz genellikle ek yatakta konaklama sağlamaktadır.
  • Ekstra Turlar ve Seçenekleri Online Rezervasyon Sayfamızdan Rezervasyon Yaparken Satın Alabilirsiniz.
  • Ulaşımlarımız genellikle büyük otobüs ile sağlanmakta olup, nadir durumlarda kişi sayısına göre aşağıdaki araçlar tercih edilebilmektedir;
    • 16 Kişilik: Volkswagen Crafter & Mercedes Sprinter
    • 27 Kişilik: Otokar Sultan Maxi & Isuzu Novo Lux
    • 35 Kişilik: Otokar Sultan Mega
    • 46 Kişilik: Temsa Safir & Mercedes Travego & Man Neoplan
  • Yurtiçi Turlarımızda www.muzekart.com Adresinden Müze Kartlarınızı Çıkartmanız Gerekmektedir.
  • Rezervasyon İptal ve Gizlilik Şartlarımızı incelemek için tıklayınız.
  • T.C vatandaşları için vize uygulaması vardır. Vize başvurusu için seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport ile acentemizden belirtilen belgeler ile başvurmak gerekmektedir. Gerekli evrakların vize başvurusu sırasında konsolosluğa teslim edilmesine rağmen, konsolosluğun neden belirterek veya neden belirtmeksizin vize reddi vermesi, tur hareket tarihinden sonraki bir tarihe vize başlangıcı vermesi mümkündür. Başvurulmuş vize hizmet bedeli iadesi yapılmamaktadır. Yeşil pasaport sahipleri için vize uygulaması olmayıp, tur hareket tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport yeterlidir. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu gibi durumlardan Fly Express sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir.
  • T.C. yeşil pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin, eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Yeşil pasaport sahipleri için vize uygulaması olmayıp, seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport yeterlidir.
  • Vize alınmış olması, yeşil pasaport gibi vize gerektirmeyen özel nitelikli pasaporta sahip olunması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama/çıkarmama yetkisi vardır. Bu durumdan Fly Express sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir.
  • Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • 18 yaşından küçük misafirlerimiz tek başlarına ya da yanlarında anne ya da babadan sadece biri ile seyahat ederken ülke giriş-çıkışlarında görevli polis memurunca anne-babanın ortak muvafakatini gösterir belge sorulması ihtimali olduğundan; 18 yaş altı misafirlerimizin ve anne-babalarının bu konuda hassasiyet göstermelerini tavsiye ederiz.T
  • Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya herhangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, keza hava şartları nedeniyle turun yapılması imkansız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Flyexpress sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.

 

Taksit Tutarı Toplam Tutar
1 0,00 $ 0,00 $
2 0,00 $ 0,00 $
3 0,00 $ 0,00 $
4 0,00 $ 0,00 $
6 0,00 $ 0,00 $
Taksit Tutarı Toplam Tutar
1 0,00 $ 0,00 $
2 0,00 $ 0,00 $
3 0,00 $ 0,00 $
4 0,00 $ 0,00 $
6 0,00 $ 0,00 $
Taksit Tutarı Toplam Tutar
1 0,00 $ 0,00 $
2 0,00 $ 0,00 $
3 0,00 $ 0,00 $
4 0,00 $ 0,00 $
6 0,00 $ 0,00 $

Diğer

Taksit Tutarı Toplam Tutar
1 0,00 $ 0,00 $

Talep Formu

Formu doldurarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Önerilen Turlar

İznik - Bursa - Mudanya - Trilye

  • 11 Ekim 2025
  • 1 Gece Konaklamalı
  • İstanbul Çıkışlı
'den başlayan..

Doğu Karadeniz Kars Erzurum

  • 23 Ekim 2025
  • 3 Gece Konaklamalı
  • İstanbul Çıkışlı
'den başlayan..
Uçak Bileti Dahil

3 Ülke - Balkanlar Rüyası (SJJ-SKP)

  • 9 Ağustos 2025
  • 7 Gece Konaklamalı
  • İstanbul Çıkışlı
'den başlayan..
Uçak Bileti Dahil

Uçak ile Konya Şeb-i Arus

  • 13 Aralık 2025
  • 1 Gece Konaklamalı
  • İstanbul Çıkışlı
'den başlayan..


Fırsat ve Kampanyalarımızdan haberdar olmak için lütfen e-posta adresinizi bırakınız.

Sosyal Medyada bizi takip etmek ister misiniz?

  • Misafirimizsiniz
    Misafirimizsiniz
    2005 Yılından Beri Esen Tour ile Güvenerek Seyahat Eden Misafirlerimiz Arasına Katılın...
  • Seyahatiniz Güvende
    Seyahatiniz Güvende
    Gerçekleştireceğiniz Tüm Seyahat Planlarınızda Zorunlu Sağlık Seyahat Sigortası Kapsamındasınız...
  • Profesyonel Hizmet
    Profesyonel Hizmet
    İlk Günden Bugüne Çizgimizi Hiç Bozmadan Profesyonel ve kaliteli Hizmet Almak için Bize Katılın...
  • iptal ve İade Garantisi
    iptal ve İade Garantisi
    Olası Yaşanabilecek İptal ve İade Durumlarında Güvenilirlik Konusunda ilk Sırada Olmanın Mutluluğu...
  • Güvenli Online Alışveriş
    Güvenli Online Alışveriş
    Web Sitemiz 256 Bit Şifreleme ile Yüksek Güvenlikli Online Alışveriş için 7/24 Hizmetinizde...