İstanbul Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde siz değerli konuklarımızla saat 22:50'de (hareket gününü bağlayan günün bir önceki gecesi). Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerini takiben Türk Havayolları'nın TK195 tarifeli uçağı ile saat 01:50'de Havana’ ya uçuş. Yerel saat ile 07:30'da Havana’ya varışımıza istinaden havalimanından ayrılıyor ve Havana şehir turumuza başlıyoruz. Havana şehir gezimiz esnasında UNESCO Dünya Mirası Listesinde yer alan Havana Eski Kenti, Malecon Bulvarı, Devrim Meydanı, Colomb Mezarlığı, Atatürk Büstü, Plaza de Armas, Cathedral Meydanı, San Francisco Meydanı, Plaza de Vieja göreceğimiz yerler arasındadır. Şehir turu sonrasında Varadero’ya hareket. Varışımızla beraber otelimize yerleşme ve tüm gün serbest zaman.
Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık Büfe veya Set Menü Olarak Alınacaktır. (Ekstra)
Öğle Yemeği: Belirlenen Restoranda veya Serbest Olarak Alınacaktır. (Ekstra)
Akşam Yemeği: Belirlenen Restoranda veya Serbest Olarak Alınacaktır. (Dahil)
Konaklama: 4* Oteller
Sabah kahvaltısının ardından günün geri kalanında eşsiz kumsalın tadını çıkarmak için serbest gün. Dileyen misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği Crusero Del Sol turuna katılabilirler (150 Euro). Bu turumuzda öncelikle Marina Gaviota’dan bineceğimiz Katamaran ile hoş geldiniz kokteyli eşliğinde Mercan resiflerine gidiyoruz. Burada şnorkelle dalış fırsatımız olacak. Ardından Rancho Cangrejo’yu ziyaret edecek, yunuslarla yakınlaşacağız. Cayo Blanco’da alacağımız deniz ürünlerinden oluşan (ıstakoz, karides, balık vb.) öğle yemeğinden sonra yüzme ve güneşlenme için serbest zamanımız olacak. Turumuz esnasında yiyecek ve içecekler (alkollü alkolsüz kokteyller ve soft içecekler sınırsızdır) ücretsizdir.
Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık Büfe veya Set Menü Olarak Alınacaktır. (Dahil)
Öğle Yemeği: Belirlenen Restoranda veya Serbest Olarak Alınacaktır. (Dahil)
Akşam Yemeği: Belirlenen Restoranda veya Serbest Olarak Alınacaktır. (Dahil)
Konaklama: 4* Oteller
Kahvaltının ardından otelimizde serbest zaman. 11:00’de check-out işlemleri sonrası öğle yemeğimizi otelimizde alarak Havana’ya doğru hareket ediyoruz. Yaklaşık 2,5 saat sürecek bu yolculuğumuzun sonunda Havana’ da ki otelimize yerleşme. Dileyen misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği öğle yemekli ve canlı müzikli benzersiz Havana turuna katılabilirler (125 Euro). Bu turumuza 1958 yılının sonunda Küba Devrimi’ ne kadar Amerika’dan ithal edilmiş, daha sonra konulan ambargoya istinaden bir daha ülkeye sokulma şansı olmayan ve günümüzde de aktif olarak kullanılmakta olan Eski Amerikan arabaları ile başlıyoruz. (Amerikan arabaları gezimiz 2 saat sürecektir.) En yenisi 1959 model olan dünyada sadece Küba’ya özgü devrim öncesi zengin Amerikalıların arkasında bıraktığı araçlarımız ile Küba sokaklarında yapacağımız gezi sonrası Küba’nın Gaudisi olarak da bilinen Jose Antonio Rodriguez Fuster’in Barselona’ da Gaudi’den, Romanya’da Brancusi’den etkilendikten sonra ilk defa 1995 yılında kendi ahşap eviyle başlayan ve sonraları 80’den fazla komşusunu da içine alan Fusterlandia’yı ziyaret edeceğiz. Bu gezinin ardından yine Küba kültürünün çeşitliliğine çok yakından tanık olacağımız ve adını zengin bir tüccardan alan (Fernando Hamel) Hamel Meydanı'nı ziyaret ediyoruz. Afro Cuban dini Santeria ve danslarını içinde barındıran (Rumba) bu özel sokağı ziyaretimizin ardından Batista rejiminde önceleri saray olarak kullanılmış devrim sonrasında da halkın hizmetine müze olarak açılan Devrim Müzesi'ni gezeceğiz. Duygusal anlar yaşayacağımız bu ziyaretimizden sonra öğle yemeğimiz için yerel restoranımıza doğru hareket ediyoruz. Öğle yemeğimiz sonrasında Havana’yı kuş bakışı göreceğimiz İsa Heykeli, Che Guevara’nın kısa bir dönem ofis olarak kullandığı aynı zamanda El Morro - Fuerza ve San Carlos kalelerine ev sahipliği yapan Casablanca Bölgesi'ni ziyaret edeceğiz. Casablanca Bölgesi ziyaretimizden sonra Küba’nın olmazsa olmazı olan sırasıyla Cathedral - Armas - Sanfransisco ve Vieja Meydanları'nı yürüyerek adımlayacağız. Turumuz sonrası serbest zaman ve otelimize dönüş. Geceleme otelimizde.
Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık Büfe veya Set Menü Olarak Alınacaktır. (Dahil)
Öğle Yemeği: Belirlenen Restoranda veya Serbest Olarak Alınacaktır. (Ekstra)
Akşam Yemeği: Belirlenen Restoranda veya Serbest Olarak Alınacaktır. (Ekstra)
Konaklama: 4* Oteller
Sabah kahvaltısından sonra dileyen misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği tam günlük öğle yemekli Pinar del Rio - Vinales Vadisi turuna katılabilirler (150 Euro). Bu turumuzda ilk durağımız olarak dünyaca ünlü Cohiba - Montecristo - Partagas - Romeo & Juliet vb. markaların resmi olarak üretildiği Pinar Del Rio Puro Fabrikasını ziyaret edeceğiz. (Bazı dönemlerde renevasyon amaçlı kapalı olabiliyor.) Burada tütünün puroya dönüşmesinin her aşamasını gözlemleme şansımız olacak. Fabrika gezimiz sonrasında 1999 yılından beri UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yerel alan Vinales Vadisi'ne yolculuğumuz başlıyor. Ünlü yönetmen Steven Spielberg’ün bile hayran kalıp Jurassic park filminde kullanmak istediği bu eşsiz vadide sırası ile Los Jasminez Seyir Terası, Benito’nun Çiftliği, İndian Cave (Cueva del Indio),Leovigildo Gonales’in 1961 yılında yaptığı Mural de la Prehistoria gezeceğimiz yerler arasındadır. Öğle yemeğimiz El Palenque Restorant'da özel fırında tavuk, yerel sebze ve meyvelerden oluşan öğle yemeğimizi aldıktan sonra otelimize transferimizi gerçekleştiriyoruz. Geceleme otelimizde.
Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık Büfe veya Set Menü Olarak Alınacaktır. (Dahil)
Öğle Yemeği: Belirlenen Restoranda veya Serbest Olarak Alınacaktır. (Ekstra)
Akşam Yemeği: Belirlenen Restoranda veya Serbest Olarak Alınacaktır. (Ekstra)
Konaklama: 4* Oteller
Sabah kahvaltısının tüm gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Tropicana turumuza katılabilirler (150 Euro). Yerel restoranlarda alacağımız birbirinden güzel yemekler ile muhteşem dans grupları ve müzikleri ile doyasıya eğlenerek, birbirinden güzel lokal içkileri tatma fırsatı bulacağız. Turumuz sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.
Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık Büfe veya Set Menü Olarak Alınacaktır. (Dahil)
Öğle Yemeği: Belirlenen Restoranda veya Serbest Olarak Alınacaktır. (Ekstra)
Akşam Yemeği: Belirlenen Restoranda veya Serbest Olarak Alınacaktır. (Ekstra)
Konaklama: 4* Oteller
Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği Santa Clara turumuza katılabilirler (150 Euro). Küba Devrimi esnasında çetin savaşlara sahne olan Santa Clara’ya doğru yola çıkıyoruz. Gezi esnasında Che Guevara’nın 37 arkadaşı ile ebedi istirahatinde bulunduğu Anıt Mezarı ve Zırhlı Tren göreceklerimiz arasında. Öğle yemeğimizi yol üzerinde yerel bir restoranda alarak Havana’ ya geri dönüyoruz. Geceleme otelimizde.
Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık Büfe veya Set Menü Olarak Alınacaktır. (Dahil)
Öğle Yemeği: Belirlenen Restoranda veya Serbest Olarak Alınacaktır. (Ekstra)
Akşam Yemeği: Belirlenen Restoranda veya Serbest Olarak Alınacaktır. (Ekstra)
Konaklama: 4* Oteller
Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Trinidad turumuza katılabilirler (150 Euro). Turumuz için Trinidad’a doğru yola çıkıyoruz. Varışın arından Trinidad şehir turumuza başlıyoruz. UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Ingenios Vadisi ve Trinidad Şehri gezisi esnasında; Plaza de Major, Şehir Müzesi görecek yerlerimizin arasında yer alıyor. Trinidad’da vereceğimiz serbest zamanın ardından Havana’ya geri dönüyoruz. Geceleme otelimizde.
Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık Büfe veya Set Menü Olarak Alınacaktır. (Dahil)
Öğle Yemeği: Belirlenen Restoranda veya Serbest Olarak Alınacaktır. (Ekstra)
Akşam Yemeği: Belirlenen Restoranda veya Serbest Olarak Alınacaktır. (Ekstra)
Konaklama: 4* Oteller
Sabah kahvaltıdan sonra Havana Jose Marti Hava Limanı’na transfer. Türk Havayolları'nın TK195 tarifeli uçağı ile saat 09:00'da İstanbul'a hareket. Yerel saat ile 09:00'da (bir sonraki gün) İstanbul Havalimanı’na varış ve turumuzun sonu. Bir sonraki turumuzda görüşmek dileğiyle.
Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık Büfe veya Set Menü Olarak Alınacaktır. (Dahil)
- Rezervasyon İptal ve Gizlilik Şartlarımızı incelemek için tıklayınız.
- Tek Kişi Konaklama Farkını Online Rezervasyon Menüsünden İnceleyebilirsiniz.
- Çocuk İndirimi sadece 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile 1 çocuk için geçerlidir.
- Birden Fazla Çocuğa sahip olan ailelerimiz mutlaka satış temsilcilerimiz ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.
- Tur programında rehber gezi noktaları aynı kalmak şartıyla değişiklik yapma hakkına sahiptir.
- Araç İçerisindeki Koltuk Düzeni Operasyon Tarafından Ayarlanmaktadır. Özel koltuk seçimi yapılamamaktadır.
- Koltuk yerleşimi konusundaki itiraz durumunda, ödeme iadesi mümkün değildir. Araçlarımızın tüm koltukları aynı standartlardadır.
- Otel Konaklamalarında 3 Kişilik odalarda 3. misafirimiz genellikle ek yatakta konaklama sağlamaktadır.
- Ulaşımlarımız genellikle büyük otobüs ile sağlanmakta olup, nadir durumlarda kişi sayısına göre aşağıdaki araçlar tercih edilebilmektedir;
- 16 Kişilik: Volkswagen Crafter & Mercedes Sprinter vb.
- 27 Kişilik: Otokar Sultan Maxi & Isuzu Novo Lux vb.
- 35 Kişilik: Otokar Sultan Mega vb.
- 46 Kişilik: Temsa Safir & Mercedes Travego & Man Neoplan vb.
- Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır. Ödeme anındaki sisteme yansıtılan kurlar geçerlidir.
- Rezervasyon esnasında misafirlerimizin pasaport numarası, doğum tarihi ve pasaportun alınış/son kullanma tarihi bilgilerinin alınması gerekmektedir. Yanlış bilgi paylaşımından oluşacak hatalar acente sorumluluğunda değildir.
- Tura katılan kişilerin seyahat sırasında yanlarında Seyahat Sigortalarını bulundurmaları gerekmektedir.
- Yurtdışı Çıkış Harcının, seyahat tarihinden önce ilgili bankalara ödenmesi ve dekontun seyahat sırasında yanınızda bulundurulması tavsiye edilir.
- Acente, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
- Ekstra turların günleri; içeriğe bağlı kalmak kaydı ile katılımcı sayısına (Mimimum 20 kişi), müze ve ören yerinin kapalı olma durumuna, uçuş saatlerinde oluşabilecek değişikliklere göre rehber tarafından değiştirilebilir.
- Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Panoramik şehir turları; müze ve ören yerleri girişleri içermemekte olup şehir hakkında genel bilgi vermek amaçlıdır. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkânlar dâhilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
- Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz, rehber tarafından belirlenen mola yerinde bekleme yapacaklardır. (Benzin istasyonu, Dinlenme tesisleri, Market Vb.)
- Gidilen ülkelerdeki otellerde alınacak kahvaltıların içeriği Türk kahvaltısından farklıdır. Grup kahvaltıları genelde continental kahvaltı (Çay/kahve, kuruvasan ve marmelat) olarak ayrı salonda verilebilir.
- Otellere giriş saatleri uluslar arası kurallarca belirlenmiş olup, giriş saat 14:00 - 15:00 arasındadır. Çıkış saatleri 10:00 - 12:00 arasındadır.
- Bazı programlarımız birkaç alternatifli oteller bazında satışa sunulmaktadır. Birden fazla otel seçeneği olan programlarımızın rehber ve transfer aracı aynı olabilir.
- Fuar, kongre, konser, etkinlik, spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller, belirtilen lokasyonlardan veya km’ lerden daha fazla mesafede kullanılabilir.
- Promosyon ibaresi olan turlarımızda otellerimizin konumu ve verilen içeriği standart paketlerimize göre farklılık gösterebilir. Promosyon turlarımızda misafir tarafından iptal veya değişiklik yapılamaz.
- 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.
- Yurtdışı Turlarımız başka acente turları ile birleştirilebilir.
- Uçak saatlerine bağlı olarak programda değişiklik olabilir.
- Bazı havayollarında yeme-içme ve online check-in hizmetleri ücrete tabi olabilir.
- Otobüslü turlarımızda, rezervasyon esnasında kesinlikle “Koltuk Numarası” garantisi verilmez. Otobüslü turlarımızda kullanılacak araç tipleri, katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
- T.C. Yeşil Pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin pasaport alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir.
- Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.
- Seyahat bitiş tarihi sonrası, pasaport geçerlilik süreleri ülkelere göre minimum 3 ay ile 1 yıl aralığında değişkenlik göstermektedir. Ülkelerin talepleri olan pasaport geçerlilik süresi bilgilerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Aksi durumda misafirlerimiz ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir.
- Schengen bölgesine seyahat edecek herhangi bir pasaport tipine sahip misafirlerin eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri talep edilebilir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
- Schengen Vizesi istenen destinasyonlara yapılan gezilere katılacak T.C. Vatandaşı misafirlerin mutlaka vize geçerliliğini, çok girişli olup olmadığını, kullanım süresinin bitişini kontrol etmesi gerekmektedir.
- T.C. vatandaşı olsa dahi, yurt dışı gezisine farklı bir ülkeden sahip olduğu pasaport ile çıkacak misafirlerimizin, seyahat edeceği ülke(ler)de vize uygulaması olup olmadığı hakkında, ilgili konsolosluğa başvurarak bilgi alması gerekmektedir.
- Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan esentour.com sorumlu değildir, sorumluluk misafire (yolcuya) aittir.
- Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamakta veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç ve katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir.
Not: Acente havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tâbidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyid edilmesi gerekmektedir. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburîdir. Paket tura katılacak sayının yeterli olmaması durumunda 20 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir. Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir.
Otel Adı | İKİ KİŞİLİK ODA (Kişi Başı) | İLAVE YATAK | Single | 0-2 Yaş | 3-6 Yaş | 7-12 Yaş | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
4* Oteller | 1.999,00 € | 1.999,00 € | 2.499,00 € | 500,00 € | 1.999,00 € | 1.999,00 € | (Dolu) |
Otel Adı | İKİ KİŞİLİK ODA (Kişi Başı) | İLAVE YATAK | Single | 0-2 Yaş | 3-6 Yaş | 7-12 Yaş | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
4* Oteller | 1.999,00 € | 1.999,00 € | 2.499,00 € | 500,00 € | 1.999,00 € | 1.999,00 € | Rezarvasyon |
Otel Adı | İKİ KİŞİLİK ODA (Kişi Başı) | İLAVE YATAK | Single | 0-2 Yaş | 3-6 Yaş | 7-12 Yaş | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
4* Oteller | 1.999,00 € | 1.999,00 € | 2.499,00 € | 500,00 € | 1.999,00 € | 1.999,00 € | Rezarvasyon |
Otel Adı | İKİ KİŞİLİK ODA (Kişi Başı) | İLAVE YATAK | Single | 0-2 Yaş | 3-6 Yaş | 7-12 Yaş | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
4* Oteller | 1.999,00 € | 1.999,00 € | 2.499,00 € | 500,00 € | 1.999,00 € | 1.999,00 € | Rezarvasyon |
Şirket Sahibi Olanlar İçin:
- 2 adet yeni çekilmiş ilgili konsolosluğa verilmek üzere biyometrik fotoğraf (arka fon beyaz)
- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
- Pasaport fotokopisi ve aslı (vize tarihinden itibaren 6 ay geçerli olacak)
- Dilekçe, Konsolosluğa hitaben şirketin antetli kağıdına şirket yetkilisi tarafından imzalanan ve seyahate gidenin şirketteki görevi seyahat amacı ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını içeren yazı,
- Şirketin İmza Sirküleri
- Oda Sicil Kayıt Sureti (yeni tarihli, en fazla 6 aylık)
- Vergi Levhası
- Ticaret Sicil Gazetesi
- Şirketin ve şahsın banka hesap cüzdanı
- Evli ise Evlilik Cüzdanı fotokopisi
- Varsa ev, arsa vs. gibi mülkiyet tapu fotokopileri
- Varsa araba vs. ruhsat fotokopileri
Şirkette Sigortalı Çalışanlar İçin:
- 2 adet yeni çekilmiş ilgili konsolosluğa verilmek üzere biyometrik fotoğraf (arka fon beyaz)
- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
- Dilekçe (Konsolosluğa hitaben antetli kağıda masrafları kimin karşılayacağını belirten)
- Şirketin İmza Sirküleri
- Oda Sicil Kayıt Sureti (yeni tarihli )
- Vergi Levhası
- Ticaret Sicil Gazetesi
- SGK İşe Giriş Bildirgesi
- SGK Hizmet Dökümü
- Son 3 aylık maaş bordrosu
- Şahsın banka hesap cüzdanları
- Evli ise Evlilik Cüzdanı fotokopisi
- Pasaport fotokopisi ve aslı (vize tarihinden itibaren 6 ay geçerli olacak)
Emekli Olanlar İçin:
- 2 adet yeni çekilmiş Yuilgili konsolosluğa verilmek üzere biyometrik fotoğraf (arka fon beyaz)
- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
- Dilekçe (Konsolosluğa hitaben antetli kağıda masrafları kimin karşılayacağını belirten)
- Emekli maaş kartı fotokopisi
- Emekli maaş dökümü (Bankadan alınıyor ise bankanın imza sirküleri ile beraber alınmalıdır)
- Emekli maaşı dışında herhangi bir bankada varsa hesap hareketi dökümü
- Varsa ev, arsa vs. gibi mülkiyet tapu fotokopileri
- Varsa araba vs. ruhsat fotokopileri
- Evli ise Evlilik Cüzdanı fotokopisi
Ev Hanımı Olanlar İçin:
- 2 adet yeni çekilmiş ilgili konsolosluğa verilmek üzere biyometrik fotoğraf (arka fon beyaz)
- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
- Dilekçe (Konsolosluğa hitaben antetli kağıda masrafları kimin karşılayacağını belirten)
- Eşine ait yukarıda belirtilen kriterlere uyan vize evraklarının tamamı.
- Evli ise Evlilik Cüzdanı fotokopisi
- Varsa bankadaki hesap hareketi dökümü
- Varsa ev, arsa vs. gibi mülkiyet tapu fotokopileri
- Varsa araba vs. ruhsat fotokopileri
Yukarıda belirtilenlerin dışındaki evraklar acentemiz tarafından tamamlanmaktadır. Belirtilen evrakları eksiksiz olarak acente personelimize sunmanız gerekmektedir. Detaylı Bilgi için: 0216 343 50 50

Taksit Tutarı | Toplam Tutar | |
---|---|---|
1 | 1.999,00 € | 1.999,00 € |
2 | 999,50 € | 1.999,00 € |
3 | 666,33 € | 1.999,00 € |
4 | 539,73 € | 2.158,92 € |
6 | 373,15 € | 2.238,88 € |

Taksit Tutarı | Toplam Tutar | |
---|---|---|
1 | 1.999,00 € | 1.999,00 € |
2 | 999,50 € | 1.999,00 € |
3 | 666,33 € | 1.999,00 € |
4 | 539,73 € | 2.158,92 € |
6 | 373,15 € | 2.238,88 € |

Taksit Tutarı | Toplam Tutar | |
---|---|---|
1 | 1.999,00 € | 1.999,00 € |
2 | 999,50 € | 1.999,00 € |
3 | 692,99 € | 2.078,96 € |
4 | 539,73 € | 2.158,92 € |
6 | 373,15 € | 2.238,88 € |
Diğer
Taksit Tutarı | Toplam Tutar | |
---|---|---|
1 | 1.999,00 € | 1.999,00 € |